Radio specyficzny rodzaj muzyki

12 Cze 2014, 17:45

Potrzebuje radia do samochodu.
Na dobrą sprawę chce tylko, żeby była możliwość podłączenia telefonu lub pen drive, z płyt nie będę korzystał.
Słucham dość specyficznej muzyki, więc chiałbym, żeby radio w miarę możliwości wydobywało z niej jak najwięcej, chociaż głośniki są z podstawowego wyposażenia(Seicento), więc cudów nie oczekuje. Budżet 200zł

Przykładowe kawałki których słucham(włączcie i coś dobierzcie co będzie dobrze z tym współgrać) :

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Adziorroo
Nowicjusz

Auto: Nie mam

13 Cze 2014, 15:48

Na alledrogo jest całe mnóstwo radioodbiorników z AUX (telefon) i z USB(pendrive) do 250 pln..
Trudno polecic jeden, zwłaszcza, że nie piszesz czy moze być uzywka..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

13 Cze 2014, 18:30

Używka może być, nie ma różnicy. Wiem, że na allegro czy w jakichś RTV Euro AGD jest tego masa, no ale słucham muzyki gdzie bass jest dosyć ważny, i może z tych głośników z Seicenciaka któreś pomoże wydobyć jak najwięcej(co nie znaczy jak najgłośniej oczywiście, jak niektórzy twierdzą).
Adziorroo
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowy silnik CDTI ECOTEC 1,6 spełnia normy Euro 6
    Wprowadzenie całkowicie nowego czterocylindrowego silnika wysokoprężnego Opla to kolejny etap w procesie odnowy portfolio jednostek napędowych. Silniki CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra, są drugą z kolei rodziną nowych silników ...