Zestaw do Skoda Felicja

09 Cze 2014, 17:25

Posiadam samochód marki Skoda Felicja. Chciałbym wymienić audio na lepszej jakości, w oryginalnym audio są dwa głośniki z przodu o średnicy 135 mm oraz dwa na półce, ale z tego co czytałem to zakładanie lepszych głośników na półkę jest bez sensu. Więc chciałbym abyście mi zaproponowali jakie dać głośniki na przód i jaką tubę basową do bagażnika. Myślę że przedział cenowy to między 500 zł a 1000 zł :)

Pozdrawiam :)
Kierowca1996
Obserwowany

Auto: Skoda Felicja

20 Cze 2014, 01:07

Z głośników na przodzie nawet bym basu nie wymagał. 135mm to co najwyżej średni i wysoki ton. Takie głośniki bym polecał szukać- dwudrożne. Cenowo też nie ma co szaleć na przód, byle nie kupić najgorszego badziewia, bo będzie sam bass. Za tą cenę można bardzo fajny zestaw skompletować. Polecałbym skrzynie basowe, bo "tuby hałasują, a skrzynie grają".
kamil638
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mercedes w210
Silnik: 2.9 td
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Pajero Dakar
    Mitsubishi Pajero 2012 DAKAR otrzymał turbodoładowaną, 200-konną jednostkę napędową o pojemności 3,2 litra, spełniającą normy EURO5 z zamkniętym filtrem cząstek stałych DPF w standardzie. Dzięki zmodernizowanej jednostce ...
    Nie bój się odebrać kluczyków
    Często wahamy się lub nie chcemy reagować, gdy widzimy, że ktoś z naszych bliskich chce wsiąść za kierownicę po tym, jak spożywał alkohol. Jednak pamiętajmy, że kierowca pod wpływem alkoholu zawsze stanowi zagrożenie i może ...