Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
Potrzebuję nowego radia MP3/USB o jak najlepszej jakości dźwięku, w cenie ok 700 zł. Posiadam już wbudowane głośniki Magnat Classic 213 (przód), Magnat Classic 316 (tył). Jakie radyjko moglibyście polecić do tych głośników? Oto moje propozycje:
CLARION DXZ588RUSB
JVC KD-BT22
PIONEER DEH-600BT
Sony CDX-GT929
Oczywiście inne propozycje mile widziane. Zastanawiam się nad kupnem Clarion'a, chciałbym się też dowiedzieć czy miał ktoś kontakt z produktami Sony?
Proszę o pomoc.
Z tych które wymieniłeś ja bym wybrał Clariona. Jakość dźwięku bardzo dobra.
Jeżeli chodzi o produkty Sony, to nowe modele też są naprawdę bardzo dobre.
JVC i Pioneera bym odrzucił z tej grupy. Możesz jeszcze poszukać jakiegoś dobrego modelu z Alpine.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Szukałem dosyć długo modeli Alpine'a, jednach ich panele jakoś mnie odpychają, a przy okazji chciałbym, żeby jak najmniej się świeciły Bryza, dzięki serdeczne za pomoc, biorę Clariona.
Już osiem wersji MINI dostępnych z napędem na cztery koła Wraz z trafiającym do sprzedaży w marcu nowym modelem MINI Paceman, oferta wersji MINI z napędem na cztery koła powiększy się do ośmiu, łącznie z dwiema wersjami John Cooper Works. Auta MINI od zawsze oferowały kierowcy niezrównaną ...
Hyundai HND-9 koncepcyjny model sportowego samochodu coupe Hyundai ujawnia szkice koncepcyjnego modelu HND-9 - sportowego samochodu typu luksusowe coupe. HND-9 jest przykładem stylistyki luksusowego coupe nowej generacji. Nowy Hyundai zostanie zaprezentowany podczas tegorocznych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.