Radioodtwarzacz i montaż - Vectra B

10 Maj 2011, 17:41

Witam. Chciałbym wymienić radio w moim aucie (Vectra B, 1996r) ze starego Philipsa (oryginalne od Opla) na jakieś nowe w miarę dobre... Zastanawiałem się nad Pioneer DEH-2300UB, jeśli kto ma taki model to prosiłbym o opinie;) No i podstawowe pytanko... czy nie będzie problemu z montażem takiego radia, jakieś komplikacje związane ze zmianami technologii? Autko i dotychczasowe radio mają jednak swoje lata... Philips gra bardzo ładnie ale nie ma nawet wejścia ns CD a co dopiero USB ;)) Ewentualnie jakie inne radio polecacie jeśli nie Pioneer?
T4ilGunneR
Nowicjusz

Miejscowość: Łdz

24 Lip 2011, 22:54

Hej, ja kupiłem to radyjko w czerwcu i jestem zadowolony. Gra całkiem ładnie wraz ze standardowym nagłośnieniem w Viki, korzystam głównie z USB. Odnośnie montażu, to nie było większego problemu, poza sterowaniem z kierownicy. Do tego na forum vectraclub znalazłem jednego elektronika, który za 80zł wysyłał odpowiedni adapter. W chwili obecnej mam w pełni działające radyjko, z którego jestem bardzo zadowolony.
marcoorg
Obserwowany

Auto: Vectra B X18XE1
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan
    Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...