Ok rozumie czyli co mam sobie odpuścić audi z silnikiem 1.8T?? i szukać przykładowo Astry z silnikiem GSI C20XE i głowica COSCAT?? ok porozglądam się za tym.Ale nie widziałem wypowiedzi na temat golfa 4 już bez tego turbo tylko przykładowo silnik 2.3 V5 150km?? też mogą być skatowane za 10tyś?? zł albo przykładowo a4 1.9tdi?? co o tym modelu sądzicie??też będzie ciężko znaleźć za 10tyś dobry samochodzik??
A poza nawiasem jest ktośz was co spotkał się z Corrado??jakie macie o tym modelu opinie na co uważać przy kupnie i ogółem co siada w tych modelach itp.Lub czy ktoś spotkał się z Audi 80 B4 z silnikiem 2.0 16V 140km napęd 4x4??
To tak na koniec żeby już nie tracić waszego i mojego czasu za czym dokładnie mam się rozglądać chcąc kupić może nie w idealnym stanie ale choć w dobrym modelu auta jakiegoś sprytnego i zwinnego za 10tyś??
A jakie mielibyście propozycję aut na łańcuszku rozrządu i w ocynku?? przykładowo coś na zasadzie nissana 100nx 1.6 16v 90km on ma łancuszek niektóre bmw e36 też je mają tylko nissam odpada bo to japończyk i części są drogie bo kumpel miał takiego no i ta blacha...też lipton i mają tendencje do zapadających się kół tylnej osi do wewnątrz.Prosze was o tzw referaty
![Uśmiechnięty :)]()
jak to kolega robił wyżej
![Wink ;)]()
pozdro