jiGsaw Jeżeli chodzi o koszty jakie będę miał na utrzymanie to na wstępie 5tyś później wiadomo praca i z tego będę jakoś starał się utrzymać,a ogólnie to będę miał kasy 15-20tyś ponieważ dostane spadek po dziadkach o który kończy się walka w sądzie
ale to mniejsza o to a chce sobie kupić auto do 10tyś a reszte dać na konto żeby w razie W mieć z czego je naprawić bo nie sztuka bedzie kupic dla mnie auto wywalając przykładowo wszystkie 15-20tyś na auto zaje***ste które później sie nie daj Bóg spierdzieli i nie będzie mnie stać na naprawę.Mniej więcej jiGsaw wygląda to właśnie tak.
A co do Ciebie jovovich to z segmentu 10tyś znalazłem takie audiczki,wiem że może i mają licznik cofnięty lub i nie choć w jednej wyczytałem że była serwisowana w ASO ale potwierdzić to jedynie można poprzez książeczkę serwisową którą to bym dostał do ręki.Pierwsza moja taka propozycja na rzut waszego oka:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Druga to też A4
[link do oferty na Allegro wygasł]Natomiast Audi A3 którą nie biorę "aż tak bardzo jak A4" pod uwagę ze względu chociażby małego bagażnika no i nie grzeszącego przestronnością środka jak i siedziska kierowcy tak i pasażerów choć pomyślę nad nią ze względów takich że nie mam 4dzieci czy 5 i Bóg wie czego nie wożę w aucie jak i też jej zwinność i zryw jest atutem w szczególności w miejskich ciasnotach.Ale do rzeczy oto propozycje"
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tylko w tej ten wlew gazu to porażka ;/
[link do oferty na Allegro wygasł]Lub też jak kiedyś za łebka podobały mi się VW Corrado lecz nie silnik 2.8 VR6 ponieważ były tam znane usterki z elektryką i głowicami,sam potrafił się zapalić w sensie zjarać komore silnika i auto właśnie ze względów elektroniki.Mam przykłady dla was:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] TEN JUŻ JEST KONKRETEM WG MNIE.
Lub też tak sobie lukam na VW Golf IV z silnikiem również 1.8T lub 2.3 V5 150km
[link do oferty na Allegro wygasł]Także z mojej strony wygląda to tak ale słucham waszych propozycji