Ratujemy klasyka e36 Cabrio

29 Mar 2022, 10:30

Kao napisał(a):Tak to wygląda, szczerze mówiąc w realu efekt lepszy.
Ciekawie to wyszło. Wydaje mi się że jak byś jeszcze zrobił tak ten srebrny na samej gałce od zmiany biegów to by to razem dużo lepiej się komponowało :wink:
Kao napisał(a):Ogólnie to wpadły też nowe felgi co mocno polepszyło wygląd ogólny.
O niebo lepiej niż na tych poprzednich :ok: Podoba mi się ten kolor nie mogę się na niego napatrzeć za każdym razem jak oglądam to auto :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

29 Mar 2022, 12:26

A proszę Cię bardzo, podrzucam więcej zdjęć, hłałej czasami zmienia kolor tego auta.
Ratujemy klasyka e36 Cabrio Ratujemy klasyka e36 Cabrio Ratujemy klasyka e36 Cabrio

Jeszcze tylko halogeny zmienić, juz zakupione ale nie wiem gdzie położyłem więc założę jak się znajdą :wink:
Teraz po zmianie felg przydało by się dystanse wrzucić ale to juz raczej przyszły właściciel będzie robił, ja wrzucam ją niebawem na sprzedaż.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

30 Mar 2022, 09:07

Kao napisał(a):Jeszcze tylko halogeny zmienić, juz zakupione ale nie wiem gdzie położyłem więc założę jak się znajdą
No tak bo te żółte nie pasują do całości :)
Widzę ze felgi w środku malowałeś na szaro?

Sam kolor na samochodzie wygląda o tyle ciekawie że jest taki matowy jak by został oklejony specjalna folią.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

30 Mar 2022, 12:24

Felgi były całe srebrne standardowe przeszły kompleksową odnowę. Pochodzą od bmw x1
Ratujemy klasyka e36 Cabrio Ratujemy klasyka e36 Cabrio
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy samochód hybrydowy Toyoty - czy był nim ...?
    Toyota i hybrydy? Pierwsze nasze skojarzenie to Prius. Słusznie, bo model ten już 20 lat temu przetarł szlak dla seryjnych pojazdów hybrydowych. Z roku na rok jest ich coraz więcej: Yaris, Auris, RAV4, Toyota C-HR, ...
    Silnik V12 - Lamborghini
    Z mocarnymi jednostkami V12 kojarzy się również największy konkurent Ferrari, czyli Lamborghini. Włosi stworzyli dwie generacje swojej słynnej V-dwunastki. Skupmy się na pierwszej, bo to ona w dużej mierze ukształtowała ...