RAV4 do 25 tys.

23 Cze 2014, 03:55

Cześć,
Poszukuję Toyoty RAV4 do kwoty 25 tys.
Byłbym wdzięczny za pomoc w weryfikacji ofert :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]

Rozmawiałem przez telefon z właścicielem czarnej i dowiedziałem się, że samochód był sprowadzony z Belgii i jest w jego posiadaniu od czterech lat. Niedawno wymienił w niej sprzęgło oraz zmienił olej w silniku. Przesłał mi numer VIN i niby wszystko się zgadza tzn. kolor, wersja, silnik, rok produkcji są w porządku. Czy jest wart uwagi ?

Może macie jakieś inne oferty godne uwagi ? ( do 100 km od Warszawy )
Jestem zainteresowany Ravką wyłącznie z silnikiem benzynowym.
Najlepiej z napędem na przednią oś :yes:
K22
Obserwowany

Auto: nie mam

23 Cze 2014, 08:31

Znacznie lepsza jest Honda CR-V od Rav4 zarówno pod względem silnika i przeniesienia napędu.
Spalanie takie samo. Do takiej budy 2.0 w benzynie to sensowne rozwiązanie.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

23 Cze 2014, 10:06

Zapewne jest lepsza ale to nie to czego szukam :(
CRV jest sporo droższa od RAV4 jest większa, cięższa i więcej pali. Ceny części zamiennych również są znacznie droższe. Mi potrzebny mały SUV do latania na co dzień po mieście i na działkę odległą o 150 kilometrów. Musi być tani w utrzymaniu dlatego szukam silnika 1.8 benzyna :yes:
Do większych wyjazdów mam inny samochód..
K22
Obserwowany

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mitsubishi Mirage wybrany Samochodem Roku 2013
    Nowy, miejski model Mitsubishi Mirage (w Europie znany jako Space Star) otrzymał tytuł "Car of the Year " za rok 2013, podczas gdy Pajero Sport wygrał w kategorii "Najlepszy samochód typu SUV 2WD z silnikiem benzynowym", ...