RDW- problemy w Urzędzie

27 Paź 2011, 18:10

Drodzy panowie

Mam bardzo powazny problem. Otóż jakiś tydzien temu kupilem autu w komisie sprowadzone z Holandii , niby wszytsko bylo okej , papiery w porzadku , no wiec oplacilem akcyze, recykling itp , i zostal mi Urząd Skarbowy , niestety tu mi robia problem , poniewaz na RDW jest wpisana jakas osoba trzecia ktora tylko prowadzila ten samochod z Holandii i powiedzieli mi w Urzedzie ze musze znalesc ta osobe i ja przekonac zeby to ona oplacila Urzad. Niestety nie mam takiej mozliwosc bo nie mam pojecia kto to gdzie ten człowiek jest , nie mam jego numeru. Co ja mam w taiej sytuacji zrobic? Jestem bezradny , bo samochod stoi juz 2 tygodnie nie jezdzony i boje sie ze pieniadze pojda na marne. Prosze o pomoc jezeli ktos mial podobny problem albo wie cos na ten tmat.
Andrzej852
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Mercedes Klasy V
    Solidny przód i wyjątkowe kształty. Skonstruowana z pasją, z myślą o radościach i wyzwaniach codzienności, nowa Klasa V oferuje zmienny układ wnętrza, a jednocześnie zapewnia imponujące wrażenia podczas jazdy. Przyciąga ...