[Carens] Regeneracja pomp wtryskowych podkarpacie

23 Wrz 2015, 06:14

Cześć wszystkim z rana,
Wczoraj zdemontowałem wraz z kolegą pompę z Carensa, którą teraz chcielibyśmy wysłać do jakiejś firmy celem profesjonalnego i rzetelnego sprawdzenia oraz ewentualnej regeneracji. Mój pracownik wybiera się z towarem do Sanoka w najbliższych tygodniach, więc pomyślałem że nie pili mi się i zaczekam. A w między czasie poszukam jakiegoś polecanego zakładu. Macie może jakiś serwis godny polecenia?
Pinko92
Nowicjusz

Auto: Kia Carens
Silnik: 2.0 CRDi
Paliwo: Diesel

20 Paź 2015, 19:58

Na Podkarpaciu to tylko Stalowa Wola Bosch Diesel Service Pawlik [link niedostępny] Większość warsztatów do nich wysyła pompy i wtryski do Common Rail nawet autoryzowane serwisy. Pewny sprawdzony serwis.
Balder
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 01 1982
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Mini Cooper D
Silnik: 1.6 D 109 KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    3 miliony silników EA211
    19 czerwca 2020 w fabryce Mladá Boleslav został wyprodukowany trzymilionowy silnik EA211 dla samochodów ŠKODA i innych marek z Grupy Volkswagen. Pierwszy egzemplarz zjechał z linii produkcyjnej w 2012 ...