Regeneracja przekładni kierowniczej

25 Paź 2015, 17:48

Warto skorzystać z oferty [reklama] Jeżeli zależy Ci na częściach dobre jakości w rozsądnych cenach. Mają tam szeroki wybór części samochodowych i szybko wysyłają towar. Przy tym bardzo dokładnie opisane produkty. Naprawdę się opłaca.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 27 Paź 2015, 09:49, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Some
Nowicjusz

Auto: Citroen Cactus

10 Lis 2015, 08:49

ja regenerowałem maglownicę w przekladnia com w Pabianicach, a właściwie to wysłałem im kurierem. Nie po drodze mi do nich było, ale zajęli się moją maglownicą, szybko ją zregenerowali, nie zdarli ze mnie milionów i teraz autko ładnie chodzi
daniello77
Obserwowany

Auto: nie mam

25 Lis 2015, 09:34

W Lublinie dobre opinie krążą o Autoukładzie z tego względu że specjalizują się właśnie w regeneracjach więc mała szansa, że coś pójdzie nie tak.
mariuszowy
Nowicjusz

Auto: fiat 126p

18 Gru 2015, 22:52

Widzę, że ktoś już tutaj wspomniał o firmie Auto-Rege, chętnie dorzucę swoją pozytywną opinię o ich usługach, wielki plus dla firmy za system w jakim działają, mianowicie mechanik nie pozbawia mnie samochodu na kilka dni, bo zamawiam odpowiadający mi model, a firma go dostarcza, po czym swój odsyłam i dostaję za to około 200 zł kaucji, naprawdę jestem zachwycony takim rozwiązaniem, Poza tym wszystko przebieg a bardzo sprawnie i bezpiecznie, bo firma daje nam 12 lub 24 miesiące gwarancji w zależności od zamówionego modelu, co jest naprawdę rewelacyjne.
Aleksander71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 1990
Przebieg/rok: 46tys. km
Auto: PEUGEOT 2008

25 Lut 2016, 11:44

Tak tak znam Auto-Rege. Są ok. Profesjonalnie regenerują przekładnie. Przekonałem się niedawno sam. Unieruchomiony pojazd miałem tylko na kilka godzin, szybko uwinęli się z tematem, dużo nie zapłaciłem i dodatkowo kupiłem sobie jeszcze inne części zamienne, bo mają w sprzedaży.
Kamillos
Obserwowany

Auto: Toyota avensis
Silnik: 1,8
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

28 Mar 2016, 21:50

Widzę, że Auto Rege to jedna z najczęściej wymienianych firm jeśli chodzi o maglownicę. Ale w sumie dzięki temu, że poczytałem sobie o nich trochę na forach, też skorzystałem z usług tej firmy i nie żałuję, bo trafiłem tam szybką i bardzo dobrą obsługę. Na nową maglownicę dostałem rok gwarancji.
Tomus67
Obserwowany

Auto: fiat punto
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
    Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...

11 Maj 2016, 07:06

W sumie najpierw warto określić skąd jest autor i dopiero wtedy podać konkretne zakłady,bo z tego co wiem to nie każdy warsztat podejmie się regeneracji przekładni kierowniczej,lepiej zaufać fachowcom,nawet zapłacić więcej a mieć pewność że wszystko jest zrobione jak należy.
Salko
Aktywny

Auto: Seat Leon
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2001

21 Lut 2019, 14:54

dobra firma specjalizująca się w przekładniach kierowniczych to tylko oni <spam> wrzucam ci od raz z cennikiem żebyś mógł się zorientować, ale naprawdę chłopacy dobrze robią swoją robotę
Ostatnio edytowany przez Kao, 21 Lut 2019, 22:41, edytowano w sumie 1 raz
Powód: regulamin IV.4.e
kowalmarci
Obserwowany

04 Mar 2019, 02:05

Ja robiłem regenerację w Serwisie Beta, ale w Łodzi. Została mi polecona regeneracja przez mechanika. Powiedział że koszty wyjdą niższe, niż inwestowanie w nową przekładnię. Posłuchałem jego rady, dał mi nawet namiar na ten serwis, bo podobno jego klienci sobie chwalili. Rzeczywiście cena była bardzo w porządku.
Garbus45
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 10 1984
Auto: Fiat

23 Gru 2019, 14:17

W Sopocie znajdziemy dobrą firmę od takich napraw jak regeneracja przekładni kierowniczych. Firma znajduję się na Joselewicza 8 i świadczy również usługi z zakresu regeneracji siłowników skrętu czy pomp wspomagania. Warto zaznaczyć, że firma jest uczestnikiem plebiscytu “Warsztat Samochodowy Roku”.
RobertColton
Obserwowany