MotoAutko napisał(a):Ktoś powyżej pyta o koszty,wiec odpowiadam: wszystko zależy od serwisu,jeżeli robisz to w ASO to będzie zdecydowanie drożej i trzeba się z tym liczyć,w zwykłym warsztacie na pewno niższe ceny,ale pytanie czy wykonają to tak samo solidnie.
No dokładnie koszty są zależne od wielu czynników i ciężko na bazie słabym informacji z forum doradzić coś konkretnego. Co do ASO to ja w ogóle mam wrażenie, że część ludzi nie zdanie sobie sprawy, że ASO to nic innego jak odrobienie przez firmy tego co dali nam w promocji przy zakupie auta. Im szybciej uciekniecie z ASO tym lepiej, a takie rzeczy jak przekładnie kierownicze najlepiej naprawiać w warsztatach które się tym specjalizują jakoś jak w ASO a cena 4 x niższa.
reset napisał(a):Sprawdźcie warsztat przekladniekierownicze.eu. Bardzo dobry warsztat zajmujący się wymianą i regeneracja przekładni kierowniczych. Wystarczy przyjechać na miejsce, a tam zamontują zregenerowaną oryginalną przekładnią. Bardzo dobra firma, godna zaufania. Polecam.
Właśnie o takich wartsztach mówię, z AUTO-REGE Przekładnie kierownicze naprawiałem raz. (bo raz mi do tej pory nawaliła we wszystkich pojazdach) i do opinii jak najbardziej mogę się podpisać. Tyle, że maja 3 punkty w Polsce, ale z tego co wiem, można im dosyłać i nie trzeba wcale jechać, z tym, ze tutaj pojawia się ten problem związany z wyjęciem jej i przesłaniem.