Regeneracja reflektorów

Wczoraj, 17:18

Witam, czy da się wyczyścić klosz od środka, widziałem różne tematy z magnesikami, drucikami itp oczywiście bez odkręcania lampy. Czy wystarczy polerka od zewnątrz? Wydaję mi się że są brudne w środku i często paruje jedna lampa. Wstawiam zdj do oceny
+te rysy na zderzaku wystarczy polerka?
I3artek31
Obserwowany

Wczoraj, 22:21

Jak chcesz zrobić od środka to samemu będzie ciężko, a jak oddasz do renowacji to pewnie wyjdzie drożej niż komplet nowych zamienników. Ja bym zrobił z zewnątrz bo z tym sobie na pewno poradzisz i po tym zabiegu ocenisz czy wystarczy czy trzeba brnąć dalej i regenerować wnętrze.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

Dzisiaj, 06:11

@Rokiko
Jasne, a polecasz jakieś produkty?
Ten z allegro ma same dobre opinie, inne mają różne od złego papieru do słabej jakości pasty po niedziałającą powłokę po polerce..
Brać ten?
https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-pol ... 2649673667
I3artek31
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czujniki kontroli ciśnienia w oponach - system TPMS
    Ciśnienie jest bardzo ważnym parametrem opon – od niego zależy przyczepność do jezdni, droga hamowania, zużycie paliwa, hałas opon czy wreszcie wytrzymałość ogumienia. Niestety, według badań Moto Data, aż 58% kierowców ...
    ADAM Rally R2 - ADAM w wersji rajdowej
    Opel powrócił do sportu motorowego w listopadzie 2012 roku, dzięki Modelowi ADAM "Cup". Międzynarodowy Salon Samochodowy w Genewie to okazja do zaprezentowania kolejnego osiągnięcia firmy - nowej studyjnej wersji powstałej ...