Poszukuję dobrego i sprawdzonego warsztatu we Wrocławiu zajmującego się regeneracją turbosprężarek fachową metodą a nie jakimś piaskowaniem czy innymi metodami wątpłej jakości. Zależy mi na dobrej gwarancji na usługę bez limitu kilometrów. Czy kogoś takiego możecie polecić?
Osobiście miałem do czynienia z dwoma warsztatami, gdzie oddawałem turbo do regeneracji:
"Turbo Serwis" - Klimasa 4 oraz "Turbo Jet" Piękna 78 przy czym do Turbo Serwisu pojechałem po tym gdy w "Turbo Jet" nie podjęli się naprawy turbosprężarki w moim samochodzie. Powiedzieli, że nie są w stanie jej naprawić, nie wiem czemu....
W "Turbo Serwisie" naprawili i działa po dziś dzień więc ten zakład mogę polecić.
Przed chwilą pisałem w temacie "Turbosprężarki nowe czy regenerowane" więc i tu polecę: ja współpracuje od lat z firmą TURBO . Pamiętajcie o tym, że oprócz ceny liczy się jeszcze jakość i dobre doradztwo, bo o "rzeźbiarzy nie trudno
Najlepsza regeneracja każdy to wie, że [reklama] wyspecjalizowali się po dawnym WSK i teraz robią to chyba najlepiej w Polsce. Ja polecam turbosprężarki w [reklama]co ciekawe robią też elektroniczne turbiny i ze zmienną geometrią
Warto odwiedzić centrum regeneracji podzespołów "wtryskiwacz" autoryzacja w tym względzie działa na duży plus, a to ważne ze względu na cenę i jakość usługi.
Kierowco! Odłóż smartfon podczas jazdy Badania pokazują, że wykonywanie połączeń przez kierowcę trzymającego telefon/smartfon w dłoni podczas jazdy dwukrotnie zwiększa ryzyko wypadku. Z kolei czytanie i wysyłanie wiadomości zwiększa to ryzyko aż 6-krotnie(1). ...
Toyota Corolla 1966 rok Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...
Ja serdecznie polecam firmę Turbo - zamawiam już u nich kolejną turbinę i jest ok. Z tego co wiem jako jedni z nielicznych mają możliwość zbadania turbiny na przepływ spalin co daje już 100% pewność że działa bez konieczności montowania jej w aucie. Kiedyś także przywiozłem im swoją do regeneracji i nie skasowali mnie nić mówiąc że jest dobra, a przecież mogli wymienić i nawet bym nie miał świadomości że problem był gdzie indziej. Polecam serdecznie bardzo dobre ceny
ja regenerowałem w rudzie slaskiej w Turbo Max i moge polecic, bo zdziwilem sie, ze az tyle nie zaplacilem i zdziwilem sie, ze naprawde sa uczciwi mechanicy jeszcze na tym swiecie.
Ja we Wrocku nie znam, bo nigdy nie korzystałem, ale znam w Poznaniu (turbotech). Powiem szczerze, że samochód to prawie jak dziecko, trzeba się o niego troszczyć i ładować pieniądze, jeśli chce się, zeby dobrze funkcjonowało.
Ja natomiast znam podwrocławskie PPHU Turbo, robią rzetelnie (możesz poczytać na stronie jak wygląda cały proces regeneracji), odnawiałem tam turbinę dla Audi A3 1.8 T, zero problemów. Pozdrawiam.
Ostatnio właśnie w tej sprawie odwiedziłem Stop Car (stop-car.pl) i doczekałem się naprawdę fachowej obsługi, więc polecam Cena też była w ostatecznym rozrachunku dużo mniejsza, niż się spodziewałem.
Otrzymałem z polecenia [reklama]który współpracuje z ludźmi z całego kraju. [reklama] Można do nich wysłać daną część jak np. wtryskiwacz albo turbosprężarkę. Pracują na oryginalnych częściach dzięki czemu zapewniają wysoką jakość usług. Dają do tego rok gwarancji, więc można im zaufać że wykonana praca będzie rzetelna.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 01 Kwi 2015, 10:10, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Niedozwolona reklama
A może zadzwoń do [reklama] podobno za darmo odbierają części do regeneracji od klientów, to by było duże ułatwienie dla Ciebie Regeneracja zdecydowanie bardziej się opłaca, jest dużo tańsza niż nowe części, ale wiadomo nowe części mają swoje zalety
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 01 Kwi 2015, 10:09, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Niedozwolona reklama
Ostrzegam wszystkich forumowiczy - reklama na forum bez zgody administratora jest zabroniona. Jeżeli ktoś chce sie podzielić jakąs konkretną firmą, to linki reklamowe prosze wysyłać przez system pw.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Jeżeli jesteś z Wrocławia to skontaktuj się zemną na PW podam ci namiar. O tyle jest dobrze że jeżeli auto nie jest na chodzie, to możesz wysłać daną część kurierem do nich. Dostaniesz rok gwarancji a twoje turbo wróci zanim się obejrzysz Co ważniejsze, nie przepłacisz za to.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.