Regeneracja Turbosprężarek Wrocław

01 Lut 2016, 19:41

Witam! Szukam serwisu, który podejmie się regeneracji turbosprężarek we Wrocławiu. Słyszałem parę dobrych opinii o TurboSerwis, podobno robią niezłą robotę, ale chciałbym usłyszeć jeszcze parę opinii zanim oddam tam moje autko :D
awen90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 04 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: VW Polo
Paliwo: Benzyna + CNG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

03 Lut 2016, 19:36

byłem raz u nich i jeśli tylko będzie taka potrzeba to wybiorę się jeszcze raz, uważam że jest to bardzo solidna i porządna firma, wymienione części dostałem w woreczku przy odbieraniu auta, a w innych mówią że wyrzucili a tak naprawdę nie wiadomo czy w ogóle zostało coś wymienionego
oprócz tego dają wydruk z doważenia z maszyny podpisany do każdego numeru turbiny. ogolnie to mozesz isc do nich bez żadnych obaw
lemon
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2007
Auto: Audi A5

05 Lut 2016, 08:10

A możesz napisać szczegóły o jaki samochód,model i markę chodzi? Wtedy też łatwiej bezie doradzić specjalistyczny warsztat który zajmuje się regenerację turbosprężarek.
Salko
Aktywny

Auto: Seat Leon
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2001

21 Lut 2016, 19:58

zzdecydowałem się pójść do Turboserwisu i wyszedłem zadowolony :) polecam każdemu, widac że znają się na rzeczy
awen90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 04 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: VW Polo
Paliwo: Benzyna + CNG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione?
    Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...