Rejestracja na racingforum.pl

06 Lis 2022, 12:25

Czołem. Jakiś czas temu próbowałem zarejestrować się na tamtej stronie, ale nie dostaję maila aktywacyjnego od administracji (próbowałem już dwa razy z dwóch różnych maili).

Czy ktoś z Was działa na tym forum i/lub ma kontakt do administratora, do którego mógłby wysłać wiadomość z prośbą o aktywację użytkownika RonJumbo?

Z góry wielkie dzięki!
RonJumbo
Nowicjusz

06 Lis 2022, 12:32

Ja jakiś czas temu również próbowałem i nie dostałem potwierdzenia i zauważyłem że chyba nie przyjmują nowych rejestracji tak jak by forum było zamknięte. Czasem piszą tam tylko Ci co kiedyś założyli konto.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

06 Lis 2022, 13:06

Z tego co słyszałem, to forum jako tako jest zamknięte ( zabezpieczone bo jest sprawdzane przez policję chyba ), ponieważ coś gdzieś na jakimś zlocie się wydarzyło i są chyba jakieś sprawy prowadzone. Ale nie jestem pewny na 100%.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

06 Lis 2022, 13:11

O kurde, to grubsza sprawa. Wiecie może dokąd przenieśli swoje dyskusje uczestnicy? Na FB nie znalazłem nic analogicznego...
RonJumbo
Nowicjusz

06 Lis 2022, 19:42

Z tego co wiem, są tam dalej. Jak sprawa się wyjaśni, to zapewne odblokują dostęp. Albo i nie....Standardowe postępowanie.
Z tym, że tak jak napisałem, nie jestem na 100% pewny, czy to jest ten powód.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000