Rejestracja pojazdu

26 Wrz 2018, 11:44

Witam, mam takie pytanie, czy jak kupie auto na niemieckich blachach i wykupie OC na miesiac... To przy rejestracji pozajdu pod koniec koniec miesiąca mogę mieć te same niemieckie blachy? Czy jest obowiązek zmienić na polskie? Ps ważny tuv niemiecki
PercyJackson
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

26 Wrz 2018, 11:51

Nie bardzo zrozumiałem o co Ci chodzi, druga sprawa jak kupujesz auto na niemieckich tablicach to wiedz że te tablice są nie ważne i prawdopodobnie też podrobione, w brifie widnieje pieczątka o wyrejestrowaniu pojazdu, wtedy takim autem nie mozesz sie poruszać
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

26 Wrz 2018, 12:06

Mogę zajestrowac pojazd na te niemieckie blachy co je Kupiłem?
PercyJackson
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

26 Wrz 2018, 12:49

PercyJackson napisał(a):Mogę zajestrowac pojazd na te niemieckie blachy co je Kupiłem?
No jak? Rejestrujesz auto w Polsce i dostajesz blachy zgodne z twoim miejscem rejestracji lub zamieszkania. Jak chcesz mieć niemieckie blachy to musiałbyś zarejestrować auto w Niemczech.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

26 Wrz 2018, 13:07

W polsce chcesz zarejestrować na Niemieckich tablicach? Nie ma takiej możliwości, każdy kraj ma swoje tablice rejestracyjne .
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowoczesny i pełen charakteru - Citroen SpaceTourer
    Nowoczesny i pełen charakteru – taki jest nowy CITROËN SpaceTourer. Z nadwoziem dostępnym w trzech wariantach i różnymi konfiguracjami wnętrza doskonale wpisuje się w nowoczesny styl życia – dla rodziny, ...