Witam, sytuacja wygląda następująco. Próbowałem zarejstrowac kupione auto, po sprawdzeniu dokumentów przez pracownika urzędu było stwierdzone, że umowy kupna/sprzdaży są nieczytelne. Pracownik urzędu poradziła pszepisac umowy na nowo i ponownie zgłosić się do urzędu. Sprzedawca samochodu nie odbiera telefonu. Samochód był kupiony w miejscowości położonej 400 km od mojego miejsca zamieszkania. Umowa była podpisywana na parkingu, nie mam pewności, że pod adresem podanym w umowie sprzedawca mieszka na codzień, więc jechać w ciemno nie ma sensu. Co można zrobic w tej sytuacji? Czy jest opcja odstąpienia od podpisanej umowy. Z góry dziękuję
mihalml napisał(a):Umowa była podpisywana na parkingu,
gdzie wy ludzie kupujecie te samochody, później tylko same problemy , jeszcze zaraz wyjdą kolejne kwiatki. pewnie jeszcze auto sprowadzone, bez opłat, i z umową na niemca, bo było taniej 1500zł
Skrzynia manualna czy automatyczna – które rozwiązanie wybrać? Obecnie na rynku pojawia się coraz więcej pojazdów z automatyczną skrzynią biegów. Niektórzy kierowcy jednak wciąż nie są do nich do końca przekonani i wybierają ręczne przekładnie. Które rozwiązanie ...
Audi SQ5 TDI - silnik V6 diesel Biturbo o mocy 313 KM Silnik 3.0 TDI z podwójnym turbodoładowaniem generuje olbrzymią moc 230 kW (313 KM), a jego maksymalny moment obrotowy wynosi 650 Nm i jest dostępny od 1450 do 2800 obr/min. Audi SQ5 TDI dostępne jest na rynku od 2013 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.