Rejestracja pojazdu ze Szwajcari - 8msc w Polsce

13 Gru 2014, 11:14

Witam, mam pytanie kupiłem samochód sprowadzony ze Szwajcarjii około 8 miesięcy temu i teraz dopiero chce go zarejestrować, i tu mam pytanie jeżeli mineło już te 8 miesięcy od kiedy samochod jest w Polsce to czy nie będe miał jakiś problemów lub ewentualnych dodadtkowych kosztów.

Cło opłacone oraz tłumaczenie dokumentów mam już zrobione, jakie kolejne kroki mnie czekają ?

Dziekuje za szybką odpowiedź
Pozdrawiam
maczdrxx
Obserwowany

Auto: audi a3

14 Gru 2014, 13:43

maczdrxx napisał(a):Cło opłacone oraz tłumaczenie dokumentów mam już zrobione, jakie kolejne kroki mnie czekają ?

1/Recykling-na siebie jezeli Ty to sprowadziłeś lub na osobe która ten samochod sprowadziła..
2/Przegląd techniczny przed I rej.w kraju
3/US
4/WK...
Mysle ze to chyba wszystko...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moc zamknięta w żelu
    Pierwsze powstały jeszcze w połowie ubiegłego wieku. Obecnie znajdują coraz szersze zastosowanie także jako akumulatory samochodowe. Choć po dziś dzień niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić elektrolitu w innej postaci ...
    Wyższa szkoła jazdy dla kierowców i narciarzy
    Wyjazdy na narty dają miłośnikom tego sportu dużo radości i satysfakcji. Wbrew pozorom narciarstwo alpejskie i podróżowanie samochodem mają wiele wspólnego. By przyjemne doznania z jazdy na nartach i podróży ...