Rejestracja samochodu pomoc dla kobiety

19 Lut 2012, 21:41

Witam, mam samochod w ktorym byla instalacja gazowa. przeglad techniczy wazny byl do kwietnia 2011, auto stalo w garazu, pozniej byl remont silnika, wymiana innych rzeczy, mniej kasy itp i auto stoi do dzisiaj, zrobilam w nim juz wszytsko co chcialam i chcialabym zrobic przeglad techniczy aby wkoncu nim jezdzic. problem mam taki ze przy remoncie silnika zdecydowalam sie na zdjecie instalacji gazowej, w ogole te wszytski moje naprawy robil znajomy, ktory nie ma zadnego warsztatu tylko poprostu w tym siedzi i sie zna. w dowodzie mam wpisany gaz, i co musze zrobic zeby to wykreslic?? najpierw musze isc po jakies zaswiadczenie z warsztatu, a pozniej do komunikacji po wykreslenie, a nastepnie zrobic przeglad techniczny, czy tylko zglaszam to w wydziale i juz mam to wykreslone? Prosze o pomoc, dziekuje
mariola12
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

19 Lut 2012, 22:08

mariola12 napisał(a): w dowodzie mam wpisany gaz, i co musze zrobic zeby to wykreslic??

Jedziesz na OBT na SKP i tam zrobia Ci przegląd tego autka.Dostajesz z OBT zaswiadczenie z adnotacja ze :dokonano demontazu instalacji LPG.Z tym zaswiadczeniem,DR oraz KP smigasz do WK gdzie zostanie dokonane wykreslenie z dokumentow ze pojazd posiada instalkę LPG.Powrot na SKP PO stepel i autograf diagnosty i szerokiej drogi.Warunkiem pozytywnego załatwienia tej sprawy jest oczywiscie pozytywny wynik badania tech.pojazdu....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Supra z 1994 roku sprzedana na aukcji
    Już niedługo nowa generacja Toyoty Supry trafi do salonów. Tymczasem oryginalna Supra 4. generacji z 1994 roku została sprzedana na portalu aukcyjnym Bring A Trailer za kwotę aż 121 000 dolarów, czyli ponad ...