Rejestracja samochodu

14 Wrz 2010, 06:37

nie mogę znaleźć nigdzie na tym forum tego tematu więc postanowiłam tu ga napisać czy ktoś może mi napisać jakie formalności muszę załatwić by zarejestrować auto?? Jakie dokumenty itd??
Dzieki
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

14 Wrz 2010, 07:55

Jak szukasz w dziale: Jakie auto kupić to nie dziwota, że nie możesz znaleźć... Poszukaj w Przepisy, ubezpieczenia ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Wrz 2010, 09:43

Ewelina1122 napisał(a): ktoś może mi napisać jakie formalności muszę załatwić by zarejestrować auto?? Jakie dokumenty itd??

A gdzie te autko kupiłas tzn.w kraju juz zarejestrowane czy z zagranicy... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Rok produkcji: 2014

14 Wrz 2010, 09:59

Kubuch napisał(a):Jak szukasz w dziale: Jakie auto kupić to nie dziwota, że nie możesz znaleźć... Poszukaj w Przepisy, ubezpieczenia ;)

do Twojej wiadomości : szukałam po wszytskich działach - chyba logiczne, że nie znajdę tego w dziale " Jakie auto kupić " - skoro przewija się tu najwięcej ludzi to ktoś mi pomoże a nie będzię stękał tak jak Ty. - KONIEC!

[ Dodano: 14 Wrzesień 2010, 11:00 ]
Migi60 napisał(a):
Ewelina1122 napisał(a): ktoś może mi napisać jakie formalności muszę załatwić by zarejestrować auto?? Jakie dokumenty itd??

A gdzie te autko kupiłas tzn.w kraju juz zarejestrowane czy z zagranicy... :?: :?:

Kupiłam w kraju
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

14 Wrz 2010, 10:02

Ewelina1122 napisał(a):skoro przewija się tu najwięcej ludzi to ktoś mi pomoże a nie będzię stękał tak jak Ty

Skoro są na forum dzialy to wypadało by przestrzegać pewnych zasad a nie stękać byle gdzie. BYŁO MILION RAZY O REJESTRACJI AUTA właśnie w dziale, który Ci podałem!
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    EURO NCAP: Pięć gwiazdek dla nowego Audi A3
    Zdobywając pięć gwiazdek, Audi A3 osiągnęło najlepsze wyniki w teście zderzeniowym przeprowadzonym przez Euro NCAP. We wszystkich kategoriach łącznie, model zdobył 88 na 100 możliwych punktów. Organizacja ds. oceny ...