Rejestracja -ubezpieczenie-porsze o pomoc

27 Sie 2007, 20:07

witam otóz mam proble i opowiem wam od początku otóz;
w czerwcu kupiłem samochód którego wartosc nie przekracza 1000zł ,sprzedawca po sprzedazy samochodu był w wydziale komunikacji i u ubezpieczycilea i zgłosił sprzedaz auta. ubezpieczenie auta skonczyło sie jeszcze przed moim kupnem i teraz mam takie pytanie otóz ja auta wogole nie przerejstrowywałem ani nie zapłaciłem ubezpieczenia oc i teraz ten samochód chce wyrejesrtrowac i wyzłmowac i mam takie pytanie czy po jakims tam czasie nie przyjdzie mi płacic ubezpieczanie oc?i drugie pytanie jesli teraz ubezpiecze auto to czy czekająmnie jaies kary w zwizku z opuznieem opłacenia?prosze o dopowiedz
kubam1990
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Chika Kako i Lexus zmieniają reguły gry
    Chika Kako należy do najbardziej inspirujących kobiet w branży motoryzacyjnej. Stanowisko głównego inżyniera zajęła jako pierwsza kobieta nie tylko w Lexusie, ale w całej Japonii. To kobieta, która zmieniła ...