REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
silvo44 napisał(a):ad. 1 - musisz przynieść, bo pani naklei nowe nalepki na tablice..
silvo44 napisał(a):ad. 2 - przy rejestracji - wszystko płaci się "do kupy" - potem tylko odbiera się twardy DR - nie wiem czy czasem nie dostaniesz od razu twardego DR - po co ci miekki ?? koszty mniejsze - możesz sie uprzeć przy okienku, że nie potrzebujesz miekkiego..
Ten temat jest juz nieaktualny rok czasu.Jezeli nie wymieniasz TR to nie musisz ich przynosic do WK.W nowym DR wpisywany jest nr.nalepek tych które sa na TR pojazdu.silvo44 napisał(a):ad. 1 - musisz przynieść, bo pani naklei nowe nalepki na tablice..
Tak,wraz z wnioskiem o rejestrację musisz dostarczyć dotychczasowy DR oraz KP.Dostajesz najpierw PC a po około 14 zawiadomienie po odbiór normalnego DR.Bynajmniej taka procedura obowiązuje w WK u mnie...Kamillek napisał(a): Czy te dokumenty zostaną zabrane na czas gdy zostanie mi wydany tymczasowy dowód rejestracyjny i oddane dopiero wówczas gdy dostanę ostateczny dowód?
Tylko przypomnij sobie kiedy to było...silvo44 napisał(a):a ja targałem tablice przy wymianie DR - to co innego ?? bo tak mi sie skojarzyło..