Chciałabym kupić dla swojego chłopaka rejestrator jazdy na urodziny- niestety w kwestii samochodów i gadżetów z tym związanych jestem kompletnie zielona(jak większość bab). Od razu zaznaczam,że jestem biedną studentką dlatego kasa jaką mogę wydać to 250zł + koszty przesyłki- oczywiście zdaje sobie sprawę,że z tą kwotą w tej materii wiele nie zwojuje, ale może potraficie mi coś doradzić? Czytałam co nie co o tym i z tego co się dowiedziałam to wiem,że kamerek z rozdzielczość poniżej 720 dpi nie warto kupować bo dają kiepską czytelność obrazu. Znalazłam kilka sprzętów na allegro, które rzekomo osiągają jakoś 1080 dpi ale jak wspominałam kompletnie się na tym nie znam i proszę Was koledzy o radę:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Warto czegoś szukać czy lepiej kupić coś innego? Byłabym wdzięczna za wszelkie odpowiedzi(oczywiście liczę na takie bez obelg i wyzwisk