Witam, potrzebuję takowego sprzętu do tramwaju tak do około 500 pln, sam się kompletnie nie znam na tym sprzęcie, więc potrzebuję czegoś sprawdzonego, Dodatkowa informacja: w nie każdym modelu wozu można go podpiąć, więc potrzebowałbym porady jak alternatywnie go zasilać.
Emrtee napisał(a):co sądzicie o tym modelu - ORLLO RX-600, bo przymierzam się do jego kupna
Moim zdanie fany sprzęt, parametry ma bardzo dobre i z tego co widać nagranie z tej kamerki całkiem dobre jakościowo. Do tego jakiś dobry Power Bank i nie będziesz musiał podczas pracy w tramwaju szukać dodatkowego podłączenia.
Adaptacyjne światła AHS (2012) Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...
Zakupiłem taki rejestrator za 69zł - nie spodziewałem się cudów, jakość filmu taka jak na Pana drugim filmiku. Kamerkę chciałem używać aby w razie czego móc udowodnić że ktoś mi wbiegł pod koła czy wyjechał z podporządkowanej - do tych celów jest to sprzęt wystarczający.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.