Siema. Mam 18 lat. W czerwcu tego roku zdałem egzamin na prawko. Planuję kupić jakiś samochód. Benzyna/ benzyna+lgp. Nie oczekuję jakiegoś super samochodu. Wystarczy mi nawet jakieś Cinquecento a jakby się udało honde civic to byłoby super! Niestety samochód+ ubezpieczenie + koszty eksploatacji trochę mnie wyniosą i nie będzie mnie na nie stać. Nie mam zamiaru jeździć w jakieś długie trasy ale tak 3 razy w tygodniu podjechać do szkoły (2km) albo zawieźć gdzieś mamę. Największą przeszkodą jest dla mnie ubezpieczenie samochodu. Bo Wyniesie mnie.. no dość sporo. Czy można np. zarejestrować samochód na mamę i dodać siebie jako współwłaściciela? Czy będzie taniej? Czy są jakieś opcje żeby nie płacić tak dużo? A no i dodaję że mało się znam na ubezpieczeniach i ogólnie na samochodach więc jak palnę jakąś głupotę albo już palnąłem to przepraszam. Proszę też o nie usuwanie mojego tematu jestem tu nowy dopiero co się zarejestrowałem. Liczę na odpowiedzi. :> Pozdrawiam.
Pablitoxd napisał(a):Czy można np. zarejestrować samochód na mamę i dodać siebie jako współwłaściciela? Czy będzie taniej?
A mama ma zniżki ?? Używa autko ?? Bo tylko wtedy da się to zrobić.. Kupujesz auto, rejestrujesz na mamę i siebie, w TU OC na mamę ze zniżkami, po roku czy dwóch - darowizna mamowej części na ciebie i kontynuacja OC w tej samej firmie - zniżki zachowasz..
Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele? Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.