Reklamy na Facebook

16 Mar 2014, 10:10

Ja jestem dość sceptyczny jeżeli chodzi o reklamy na facebooku. Jakoś nie zwracam na nie uwagi i raczej mają raczej słaby skutek. Bardziej działa na mnie, jak strona danej firmy ma ciekawie zrobioną grafikę na stronie czy ogólnie postarała się, by swoją prezentację zrobić w interesujący sposób. Pod tym względem warto zajrzeć do agencji reklamowej Fooz, która pomoże przeprowadzić kampanię marketingową, ale najpierw przygotuje logo firmy oraz całą szatę graficzną, bo jak wspominałem, to jest dość istotne. Podobnie jest z duże ubranym człowiekiem - od razu zwraca uwagę.
Kacperus
Nowicjusz

Auto: Honda Civic
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

18 Mar 2014, 12:05

Muszę powiedzieć, że w ten sposób można uzyskać dobre rezultaty.
Krietka
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 02 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW

18 Mar 2014, 13:25

można można pewnie że tak. udało mi się na razie uzyskać max 200 wejść na stronę www za pośrednictwem Facebooka jednego dnia z reklam wiec coś to daje.
Maniak1
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2007
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1,9 sdi
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Przyczyny wpadnięcia w poślizg podsterowny i nadsterowny
    W okresie jesienno–zimowym zdecydowanie zwiększa się ryzyko wpadnięcia w poślizg. Leżące liście, kałuże, śnieg i lód – to czynniki sprawiające, że ślizgamy się po nawierzchni. Należy jednak pamiętać o tym, ...