Rekordziści fotoradarów

15 Mar 2008, 23:36

mistrzu567 napisał(a):Siwy napisał:
badzmy sczerzy przecież każdy z nas przekracza dozwoloną prędkość a nie które ograniczenia są po prostu śmieszne

niw wszyscy przekraczają prędkość owszem niektóre ograniczenia są śmieszne ale nawet ich trzeba przestrzegać.

I co kolego chcesz mi wmówić, że przestrzegasz każdego przepisu, ograniczenia itd :) ?? Po parkingach marketowych 20km/h a w mieście 50km/h i ani deka więcej :) ??
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

19 Mar 2008, 09:06

Bryann napisał(a):I co kolego chcesz mi wmówić, że przestrzegasz każdego przepisu, ograniczenia itd :) ?? Po parkingach marketowych 20km/h a w mieście 50km/h i ani deka więcej :) ??

Nie wiem jak @Mistrzu, ale ja tak! (no, czasem w nocy po mieście pod 60kmph... ;) A jak się komuś nie podoba - ma lewy pas do wyprzedzania!
I nawet (przynajmniej w Krakowie) taksiarze przestali mnie "poganiać" długimi - nauczyli się, że 2x100W robocze ustawione do tyłu skutecznie wytłumi ich zapędy, no chyba, że wolą hamować na mojej tylnej belce (profil zamknięty, grbość ścianki - 7mm :mrgreen:), tak jak jednemu się zdarzyło... 8)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

19 Mar 2008, 09:24

A no to szacuneczek :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

22 Paź 2008, 16:20

Zdjęcie

Kierowcą był Czech, który został zatrzymany przez nieoznakowany radiowóz. Ograniczenie był do 90, czyli o prawie 150 km/h za dużo.

źródło: Motofakty

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

28 Paź 2008, 17:28

W zasadzie nigdy radar mnie nie złapł, przynajmniej mandacik nie dotarł do mnie, dziennie mijam koło 10 radarów:)
Baqś

09 Lut 2009, 00:21

czym jechal ten czech?
chyba nie skodą :D
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Świecąca podsufitka
    Toyota Boshoku Corp. stworzyła świecącą tkaninę do wykończenia wnętrza samochodów. Materiał jest utkany z optycznego włókna, które emituje światło w dowolnym wybranym kolorze. Technologia LED Źródłem ...