Relingi i bagażniki

20 Gru 2010, 11:05

Mam pytanie jakich używacie bagażników do swoich aut czy oryginalnych relingów i do tego nakładka poprzeczna czy coś innego ?
Ja w swoim nie posiadam relingów i chce zamontować coś takiego http://hossa.pl/p,pl,bd-cr-922-007-2b,c ... aczem.html
nie jest to droga wersja chyba że macie inny pomysł.
Kaine
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

20 Gru 2010, 16:13

witaj, a jaką masz wersję nadwozia ? do trzydrzwiowego raczej czegoś takiego nie założysz.
pozdr.
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

20 Gru 2010, 16:30

Witaj ja mam wersje 5-drzwi , kupiłem bez relingów . Dokupiłem oryginalne relingi za 400 zł na nie mam bagażnik bazowy THUL i box również tej firmy całość wygląda super. Przy bazie takiej jaką chcesz założyć licz że zawsze możesz trochę porysować lakier.
rafał70
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: zawiercie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renowacja zniszczonej skórzanej tapicerki
    Chciał bym się z Wami podzielić wiedzą na temat renowacji skórzanych tapicerek. Mam za sobą ok. 20 odnowionych foteli, kilka kanap tylnych, boczków drzwiowych oraz kierownic. Właściwie uczyłem się na własnych ...
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...