Witam!
Chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest kupno oraz zamontowanie do Mondeo MK4 relingów dachowych? Jest to wersja kombi i nie ma zamontowanych standardowo... Czy coś takiego można zrobić w serwisie Forda? Szukałem na allegro i nie znalazłem żadnych do tego modelu chodzi mi o relingi w kolorze srebrnym
a jeszcze czy w Fordach Mondeo 4 generacji aby zmienić żarówkę trzeba wyjmować cały reflektor??? Jeśli tak to ile moze trwać wyjęcie takiego reflektora? Czy zwykłej osobie może to sprawić trudności i trzeba to robić w ASO?
Kolego zależy jaki masz sprzęt w domu i jakie zdolności Generalnie powinieneś sobie poradzić ze śrubokrętem i paroma kluczami, który każdy kierowca powinien wozić ze sobą.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Kultura jazdy w korkach - czy też tak jeździcie? Mamy miesiące w których na drogach jest ciaśniej niż zwykle. Wtedy częściej niż zazwyczaj możemy spotkać się z zatorami na drodze. W takiej sytuacji częściej też możemy zostać mimowolnymi świadkami lub nawet ofiarami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.