Witam, Planuje zakup samochodu i zastanawiam się nad renault Clio z 2020 roku a peugeot 308 z 2017 roku. Oba samochody mi się podobają ale peugeot to kombi a Clio jest mniejsze. Nie mam dzieci tylko dziewczynę więc nie będę woził nie wiadomo ile ludzi pewno znajdzie się raz na jakiś czas kilka osób z rodziny które będę wiózł. Najczęściej będę jeździł sam albo z dziewczyną. Clio sprowadzane z zagranicy tak samo jak peugeot. Nie chcę auta żeby się zaraz zepsuło i do mechanika trzeba było jeździć. Niby renault ma problemy z elektryka. Które auto polecacie kupić ?
Nie patrzę na auta benzynowe, jedynie diesel. Czy auto nawet jeśli teraz jest dobre to czy nie wyjdzie nic w ciągu następnym 5 lat ? Taki peugeot 308 z 2017 roku. Z tego co się dowiedziałem to kupił go chyba od komisu to z zagranicy sprowadzony i może robiony to czy dobry byłby to zakup ? Auto jednak chciałbym kupić na dobre parę lat, a chciałbym żeby pojeździło bez większych problemów z lakierem pękającym i rdzą na samochodzie przez około 8 lat.
Z tymi dieslami to teraz jest tak, że niby fajnie jadą i nic nie palą, ale wtedy na pełnej... prędkości wpadają tematy typu wtryski, adblue itp. Pękający lakier to będzie wtedy Twój najmniejszy problem
Jeśli chodzi o to by auto trochę pojeździło to co byś polecał ? Clio mi się podoba ale trochę mały bagażnik jakbym jechał z dziewczyną na dłuższe wakacje. Czytałem że peugeot ma niby problemy w swoich autach z adblue. Może jakieś inne auto bardziej polecasz ?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
II Runda Extremizer Motor Show 2012 w Częstochowie / relacja 10 tysięcy widzów zjechało w miniony weekend do Rudnik k. Częstochowy na Extremizer Motor Show! Ci, którzy są uzależnieni od adrenaliny i kochają motoryzację, na pewno długo tego weekendu nie zapomną! Nic dziwnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.