Renault clio I - opinie uzytkownikow

09 Lip 2007, 19:32

prosilbym wszystkich ktorzy mieli bezposredni kontalt z clio I o napisanie co im sie w tym aucie podobalo a co nie, czyli wypisac jak najwiecej mozliwych */- tego autka
jest to jak narazie nr ! co do auta ktore mam zamiar kupic jak tylko zdobede fundusze
najbardziej interesuja mnie opinie na temat clio s motorem 1,2 i 1,4
(dynamika, spalanie, komfort itp)
adamuk
Nowicjusz

10 Lip 2007, 19:23

mój ojciec ma już 11 lat Clio 1.2 RL
Jeśli chodzi o usterkowość to do tej pory nic poważniejszego przy nim nie robił. Wiadomo - klocki, tłumik chyba 2 razy, wycieraczki, itp. - normalka.
Jeździ się nim całkiem całkiem, jak na silniczek 1.2 nie ma co narzekać, zbiera się ładnie.Komfort też nie najgorszy jak na autko w tej klasie i cenie. Nie podoba mi się deska rozdzielcza, kierownica jak dla mnie też nie za bardzo, poza tym ok.Spalanie - 6,5 - 7l.
Ogólnie jest to fajne autko :) Ojciec nie narzeka, wręcz jest z niego zadowolony
qra69
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

13 Lip 2007, 16:43

qra69 dzieki za info, jeszcze jakby ktos mial co do dodania to prosze bardzo ;)
adamuk
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Kultowe japońskie samochody sportowe
    Japońscy producenci nie bez powodu słyną z konstruowania zgrabnych roadsterów i wyjątkowych sportowych samochodów. Wiele modeli stworzonych w Kraju Kwitnącej Wiśni na stałe wpisało się w historię motoryzacji ...