Renault thalia

03 Lip 2007, 18:27

Witam serdecznie
zamierzam dokonaćzakupu auta, jak narazie rozglądam się i w związku z tym mam do Was pytanie co sądzicie o samochodzie Renault thalia. Nie wiem dlaczego ten model nie jest u nas zbyt chętnie kupowany. Czyżby były z nim jakieś problemy jak ich awaryjność itp sprawy. Będe wdzieczny za każdą odpowiedż. Wynalazłem w gratce [link do Gratka wygasł]renault thalia Mnie osobiścei bardzo się te samochodziki podobają.Proszęo porade
zaxsx
Początkujący

Miejscowość: Polska

04 Lip 2007, 11:01

Nie znam tego auta ale mogę polecić kilka stron. Nie bierz tam wszystkiego od razu na serio bo czasami ludzie przesadzają pod wpływem emocji:)

autocentrum.pl
motofakty.pl
stanko
Nowicjusz

04 Lip 2007, 13:51

:shock: Renault Thalia to przecież Clio z doklejonym bagażnikiem! Takie to jest autko. :lol:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

05 Lip 2007, 07:50

Czyżby był w nich silnik od renault clio? A jak zawieszenie , czyżby to było clio z inną budą?
zaxsx
Początkujący

Miejscowość: Polska

05 Lip 2007, 12:16

zaxsx: :lol: Wejdź na: http://www.de.wikipedia.org/ Po lewej wybierz język polski i wpisz w wyszukiwarkę "Renault Clio". Przeczytasz, skąd wzięła się Thalia... :wink:
czerepach
Aktywny

05 Lip 2007, 14:09

Tak to jest clio z dostawionym bagażnikiem tak samo jak bora powstała przez dołożenie bagażniku do Golfa.Autko w miarę fajne większy bagażnik niż w Clio ale dużo gorsze osiągi podobno i dlatego mam do niego mam ale. Ogólnie polecam.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kierowco, pilnuj ciśnienia w oponach
    Choć wiele osób planuje wakacyjny urlop z dużym wyprzedzeniem, to często w swoich przygotowaniach do podróży nie uwzględnia kontroli stanu technicznego pojazdu. Szczególnie ważna jest kontrola ciśnienia ...

06 Lip 2007, 06:32

Lukasz789: Ale poprzedniczką bory - czy nie była Jetta, potem vento i dopiero bora? VW Polo kombi i hatchback miały brata w sedanie - derby... :wink:
czerepach
Aktywny

06 Lip 2007, 11:25

Zgadzam się. Masz racjeWracając do tematu ale np. w Turcji nie ma czegoś takiego jak Thalia jest clio sedan.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków