Witam!
Dzisiaj rano na mrozie(śniegu) samochód mi się zakopał.
Silnik był nie nagrzany a moja mama nie wiedziała że na zimnym nie wolno gazować.
W każdym razie kiedy było już po wszystkim po następnym odpaleniu silnik był o wiele głośniejszy. Coś w stylu urwanego tłumika. Brzmiał po prostu jak motor. Nie pracował (jednolicie) tylko tak "tuch tuch tuch". Jeśli chodzi o przyspieszenie to raczej go nie stracił. Co do spalania nie wiem bo tylko na podwórku próbowałem bo brzmi tak jak by miał zaraz wybuchnąć także na ulicę nim niue wyjadę.
Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki.
kiwacz10 napisał(a):Raczej nie miał kiedy się urwać
Nie konecznie miał się urwać - możliwe, że wydmuchało uszczelke - sprawdź cały układ wydechowy.
Odpal samoch. i przytkaj wydech a druga osoba niech patrzy czy gdzieś nie lecą spaliny.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
53 Nissany NV200 zakupione przez GDDKiA W wyniku rozstrzygniętego przetargu nieograniczonego zorganizowanego przez Generalną Dyrekcję Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Lublinie na dostawę 53 szt. samochodów patrolowych z przeznaczeniem dla 16 Oddziałów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.