Pamiętam że silniczek krokowy był czyszczony jeszcze przed zimą bo juz wczesniej miałem ten problem jak zaczęła spadać temperatura na dworze,ale znów powrócił.pojezdze na benzynie przez jakiś czas rozgrzeje silnik i wtedy zobaczę.dzięki za pomysły
[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 17:10 ]witam .na paliwie jest nawet gorze obroty 1800 i trzymaja sie wcisne na pedał gazu nadal tyle samo drugi raz juz spadły do 1300 jade dalej stoje na switłach znowu ok 1500 obrotów i tak sobie trzyma te obroty i na pedał parę razy.gdzies pozniej zaskoczy i wróci do normy i za chwile znów to samo gdy dojadę do świateł.Czyli to moze byc przepustnica do czeszczenia?
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 19:16 ]Witam.dzisiaj mnie samochód zaskoczył jechałem rano do pracy przed 6 na paliwie ujechałem z 2 km pusciłem go na luz i zgasł mi silnik miałem problemy z odpaleniem go i gdy wracałem sytuacja sie powtórzyła czemu tak się stało?gdy go z trudem odpaliłem pochodzil troszke dodalem gazu i zgasł.Dlaczego?
[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 12:34 ]Rozwiązaniem była wymiana wiązki elektrycznej czyli przewodów i teraz autko chodzi idealnie.Pozdrawiam
![Wink :wink:]()