Witam, mam problem z kierownicą, gdy skręcam kierownica piszczy jak gdyby coś tam tarło, dźwięk dochodzi skądś niżej. Znalazłem film na YT, gdzie ktoś miał podobny problem, bądź identyczny. Rozwiązaniem okazało się nasmarowanie jakiejś gumy. Moje pytanie, jeżeli problem okaże się ten sam, to jakiego smarowania tam użyć?
Link do filmu:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie TEMS – pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie – Toyota Soarer – luty 1983. Obecnie trudno wyobrazić sobie samochód o wysokich osiągach bez elektronicznego systemu sterowania parametrami zawieszenia. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.