REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
On widział na własne gały ( zdjęcie niekiedy kłamie ) więc skoro powiedział nie to nie.Jovito napisał(a):Wulkanizator
Ok.w takim razie możesz jechać spokojnie . Złapiesz kapcia to dasz tą felerną oponę i dojedziesz . Takiej odpowiedzi się spodziewasz ? Mam wrażenie że tak . Jeśli tak to po co zakładasz ten temat ? A jak pie...nie ta opona na autobanie ? Trzymanie ciśnienia na niej w bagażniku nijak ma się do jazdy na niej.Jovito napisał(a):on powiedział ze nie da się jej uratować, w sensie załatać czy skleić, ale nic nie mowił ze nie mogę na tym jechać... odrazu zaproponował mi jakąś tam oponę... chodzi o to ze o dziwo powietrze z niej nie schodzi i nie wiem teraz czy ktoś mi nie wywinął jakiegoś numeru i nie spuścił powietrza... rozchodzi się o to ze za 4dni koncze pracę i postanowiłem wrocić do domu na zapasowym kole, ale w razie gdybym złapał kapcia, to czy nic się nie stanie jak założę tą oponę i bede na niej jechał, bo powietrze nie schodzi... bierznik wygląda normalnie tylko po boku zrobił sie rowek bo jak byl flak to felga to tak jakby wyrobiłą troszkę