witam wszystkich i Prosze o Pomoc mam problem z moją Meganeka 1.6 16v Samochód po nocy albo po dluzszym postoju ma problemy z odpaleniem jak cieply pali na dotyk,w aucie wymienione filtr paliwa wtryski krokowiec,czujnik temperatury, cewke ,troszke pomoglo ale dalej jest problem dodam ze auto nie raz ma wysokie obroty jak jest na luzie. Prosze wszystkich o Pomoc bo juz nie mam sily
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Nowy Lexus IS - zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo Lista wyposażenia standardowego nowego Lexusa IS obejmuje najszerszy z segmencie kompaktowych sedanów zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo. Te intuicyjne w obsłudze funkcje łączą optymalne wspomaganie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.