REKLAMA
mike napisał(a):2.0 PB
Rozumiem, że w tej konkretnej wersji nie przytrafiają się usterki zebrane przeze mnie do kupy w odpowiedzi na Twój pierwszy post, w którym napisałeś, że piszę "straszne bzdury"? Nie odpowiadaj, znam odpowiedź na to pytanie.
mike napisał(a):ale czy ja Cię nie szanuję? Czy nazwałem Cię jakimś obraźliwym epitetem?
Jeśli z kimś "rozmawiasz" albo odnosisz się do jego postów to przeczytaj je w całości - tego wymaga szacunek do rozmówcy. A jak Ci się nie chce to po prostu się nie odnoś - można przecież i tak
mike napisał(a):No i ogólnie bardzo mi się spodobało, panie SzalonyKoniu, że wmawiasz Galaktiemu, że jego auto to jednak się psuje, choć wcale tego nie robi
Przytoczę zatem kilka cytatów:
28.06.2017 r.:
galakty napisał(a):Gaśnie na zimnym? To wyczyść przepustnicę i wymień oringi na dolocie, dwie godzinki pod blokiem i sprawa załatwiona, koszt 50 zł. Przerabiałem u siebie.
05.07.2017 r.:
CrazyHorse napisał(a):Hola, hola, ptysiu, nie bądź kłamczuszkiem Po pierwsze pisałeś w rozmowie ze mną, że gasnął Ci samochód na zimnym silniku, więc nie tylko immobiliser.
05.07.2017 r.:
galakty napisał(a):Nigdzie nie pisałem, że gasł mi na zimnym silniku, jak brakuje Ci argumentów to nie pisz, po prostu.
Ja nikomu nic nie wmawiam, po prostu jak z kimś "rozmawiam" to czytam to, co ta osoba do mnie pisze, a niestety mam dobrą pamięć. Galakty miał prawo tego nie pamiętać, bo jest bardzo płodnym forumowiczem.
Ok, bez odbioru Mike, nie dogadamy się - są osoby głuche na argumenty, a Ty jesteś jedną z nich. Na szczęście dla autora widzę, że odpuścił sobie tego motoryzacyjnego bubla.