Renault Megane 3 v Dacia logan stepway v peugeot 407 v opel astra H

09 Lip 2017, 06:55

mike napisał(a):2.0 PB

Rozumiem, że w tej konkretnej wersji nie przytrafiają się usterki zebrane przeze mnie do kupy w odpowiedzi na Twój pierwszy post, w którym napisałeś, że piszę "straszne bzdury"? Nie odpowiadaj, znam odpowiedź na to pytanie.

mike napisał(a):ale czy ja Cię nie szanuję? Czy nazwałem Cię jakimś obraźliwym epitetem?

Jeśli z kimś "rozmawiasz" albo odnosisz się do jego postów to przeczytaj je w całości - tego wymaga szacunek do rozmówcy. A jak Ci się nie chce to po prostu się nie odnoś - można przecież i tak :)

mike napisał(a):No i ogólnie bardzo mi się spodobało, panie SzalonyKoniu, że wmawiasz Galaktiemu, że jego auto to jednak się psuje, choć wcale tego nie robi

Przytoczę zatem kilka cytatów:

28.06.2017 r.:

galakty napisał(a):Gaśnie na zimnym? To wyczyść przepustnicę i wymień oringi na dolocie, dwie godzinki pod blokiem i sprawa załatwiona, koszt 50 zł. Przerabiałem u siebie.

05.07.2017 r.:

CrazyHorse napisał(a):Hola, hola, ptysiu, nie bądź kłamczuszkiem Po pierwsze pisałeś w rozmowie ze mną, że gasnął Ci samochód na zimnym silniku, więc nie tylko immobiliser.

05.07.2017 r.:

galakty napisał(a):Nigdzie nie pisałem, że gasł mi na zimnym silniku, jak brakuje Ci argumentów to nie pisz, po prostu.

Ja nikomu nic nie wmawiam, po prostu jak z kimś "rozmawiam" to czytam to, co ta osoba do mnie pisze, a niestety mam dobrą pamięć. Galakty miał prawo tego nie pamiętać, bo jest bardzo płodnym forumowiczem.

Ok, bez odbioru Mike, nie dogadamy się - są osoby głuche na argumenty, a Ty jesteś jedną z nich. Na szczęście dla autora widzę, że odpuścił sobie tego motoryzacyjnego bubla.
CrazyHorse
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Corolla E12, Audi 80, Camry IV
Silnik: 110KM, 90KM, 131KM
Paliwo: Benzyna
1

09 Lip 2017, 10:17

Jezu a ten dalej swoje. Napisałem, że przerabiałem temat przepustnicy, a nie że mi gaśnie na zimnym. Jak już tak się interesujesz moim życiem i sprawia Ci to radość to dodam i zakończę temat raz na zawsze: Nigdy Megane mi nie gasła, przepustnica była brudna, oringi z kamienia, silnik łapał lewe powietrze i obroty wariowały, stojąc na światłach miałem czasami 1800 obrotów. TYLE. Nigdy silnik nie gasł.

Nawet pomagając komuś na forum i dając dobre rady można zostać obrzuconym błotem, przez konia. Ehhh...
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
0

09 Lip 2017, 12:35

Dobra nie drapcie się już dziewczyny. Moim zdaniem temat powinien zostać zamknięty gdyż wasze wypowiedzi prawie nic nie wnoszą. Autor odpuścił temat i podejrzewam że z niechęcią czyta te wypowiedzi ( jak jeszcze wogole je czyta). I wy chcecie mieć dobre opinie o tym forum :?: :?: Powodzenia. Chcecie dalej prowadzić ta dziecinną dyskusje to proponuję dział offtopic.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...