REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Maksymalny czas blokady to z tego co wiem 32 min. jak dłużej masz włączone radio i error nie znika to coś musi być ze zmieniarką, może zacięła się podczas testu po odłączanym akumulatorze lub coś poszło nie tak.Dw00L napisał(a):Czekam długi czas i ERROR nie chce zniknąć- nie mam możliwości wbicia kodu.
No to mam jeszcze jedno pytanie. Jak odłączasz zasilanie i ponownie podłączasz to powinieneś słyszeć jak zmieniarka w radiu sprawdza magazynek czy ma jakieś płyty i to trwa chwilę. Nie ma to znaczenia czy znasz kod czy nie bo to następuje wcześniej niż jego podanie.Dw00L napisał(a):Odłączylem akus na dobre 15 minut i nadal to samo... nie mam pomysłu co z tym zrobić
Czyli jest prawidłowo a radyjko zablokowane na maksymalny czas czyli 32 minuty.Dw00L napisał(a):Tak, dzieje się coś takiego. Dziś jak jechałem do pracy wskoczyło CODE po 32 minutach
Hm... tu raczej nic innego nie wymyślisz. Wymiana joysticka?Dw00L napisał(a):przycisk ENTER na joysticku zaczął odmawiać posłuszeństwa i nie mogę zatwierdzić kodu... -.- Jest jakiś inny sposób na wbicie kodu?
Hm.. kapryśny ten joystickDw00L napisał(a):Mam nadzieję, że jak będę wracał do domu to joystick zmieni zdanie i zacznie działać
Cyfry wpisujesz naciskając przyciski 1,2,3,4 i dopiero zatwierdzasz. W niektórych Renówkach zatwierdzało się przyciskiem 6Dw00L napisał(a):jak wbijam kod i chcę zatwierdzić pierwszą cyferkę kodu to wcale nie reaguje...