Renault Megane Sedan

02 Sty 2010, 13:19

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Mam pytanie odnoścnie tych samochodów.... Czy one nie są za tanie ?? mam zamiar kupić megane Sedan do 25.000 zł i nie wiem czy opłaca się .... Czy są awaryjne i czy części są tanie??
didier1et
Nowicjusz

Miejscowość: Tychy

03 Sty 2010, 10:34

Dwaj moi bracia mają te samochody,jeden ma 1.5 diesel,jeździ dużo już 3 rok,żadnej awarii!Drugi skuszony mega zadowoleniem brata kupił sobie benzynkę 1.4 (tańsza),jest zadowolony,jeździ około roku. Diedier, te samochody są po prostu dosyć tanie,dlaczego tak jest?!No wiesz Francuz,wsiądziesz i ruszysz to jeszcze bardziej będziesz się zastanawiał dlaczego takie tanie, ale nie zawracaj sobie głowy takimi pytaniami,nie ma żadnego haczyka.Za VW-agena musiałbyś zapłacić dużo więcej!Jeśli kupisz Diesla to pamiętaj tylko paliwo klasy premium i dbaj o turbinkę jak należy i nie wykorzystuj możliwości tego samochodu na maksa,brat jeździ majestatycznie( tak jak powinno się jeździć tak naprawdę nowoczesnymi dieslami common rail) i tego samochodu nie zajeździ :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

20-tysięczny egzemplarz Audi R8
    Zwieńczeniem sześciu lat precyzyjnej pracy jest wspaniała uroczystość. Z taśmy produkcyjnej fabryki Audi w Neckarsulm, zjechał 20-tysięczny egzemplarz Audi R8. To Audi R8 GT Spyder o mocy 560 KM, w kolorze Sphärenblau. ...