Renault Modus - proszę o opinię

26 Lut 2009, 18:51

Witam.

Co sądzicie o Modus diesel 1,5 dci ?? Podobno bardzo ekonomiczny, nie taki drogi. A jak z dynamiką ?? Słyszałem też że części są drogie. Jakie są wasze zdania ??

Pozdrawiam
luk_sky
Nowicjusz

26 Lut 2009, 19:34

Na temat Modusa mnie nic wiadomym nie jest natomiast silnika 1.5 dci ,tak!Bardzo oszczedne,wrazliwe na jakosc paliwa,awarie kosztowne,oszczednosci przepadają wtedy gdyz koszty ida w tysiace zł.Moj brat ma Megane 1.5dci,kupil ja przy przebiegu 120kkm,narazie nic sie nie dzieje w trasie pali ok4L,ja mu polecalem1.6benzyne,bo ja nie kupilbym z silnikiem dci.To jest moja prywatna opinia,ja jestem zwolennikiem silnikow benzynowych do 1.6 w takich samochodach.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...
    Audi e-tron GT concept - stylistyka i nadwozie
    Niskie, szerokie i z dużym rozstawem osi – oto proporcje klasycznego Gran Turismo. Wpisuje się w nie również Audi e-tron GT concept. Ma 4,96 m. długości, 1,96 m. szerokości i 1,38 m. wysokości. Lekka karoseria ...