Renault r19 1.8 srt

09 Sty 2011, 21:05

Mam taki problem iż nie świeci mi się kilka kontrolek (nie wszystkie), prędkościomierz i obrotomierz. Wymieniłem wszyskie bezpieczniki. Nie jestem żadnym specjalistą w tym temacie dla tego pisze tu :) ktoś zna rozwiązanie co mógł bym z tym zrobić? I jak to zrobić? :)

Z góry dzięki :)
MichalxD1991
Nowicjusz

Miejscowość: ptb

13 Sty 2011, 01:43

MichalxD1991 napisał(a):Mam taki problem iż nie świeci mi się kilka kontrolek (nie wszystkie), prędkościomierz i obrotomierz. Wymieniłem wszyskie bezpieczniki. Nie jestem żadnym specjalistą w tym temacie dla tego pisze tu :) ktoś zna rozwiązanie co mógł bym z tym zrobić? I jak to zrobić? :)

Z góry dzięki :)

Może wymień żarówki :lol:
"Woman Driving" Bo Wy macie wrodzoną zdolność prowadzenia samochodu, a my wielokrotny orgazm... ;)
Snow Queen
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: ja mam czas? ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy?
    Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...