Renault Safrane "Serivce" klimatronik 2-strefy

21 Gru 2007, 10:25

Witam !
Mam problem z klimatronikiem w mojej Safrane, może nie aż taki problem bo go troche ominąłem, zaczeło się tak że wiatrak od nawiewu się nie włączał, więc dałem do obejrzenia ojcu, ten chyba podejrzewam puscił mase z wiatraka odrazu do kostki wyżej:/ i w ten sposób wiatrak już chodzi jak trzeba. Z tym że service zapala się i gaśnie co jakiś czas, dodam, że przed tą operacją z puszczeniem masy, gdy wiatrak jeszcze chodził normalnie, też występowało zapalanie się Service i samoistne jej gaśnięcie co jakiś czas, wiem że jest kod do sprawdzania błędów i instrukcja do nich ale to mi nic nie mówi. Chciałem zadać pytanie odnośnie tego czy w salonie, po podłączeniu do komputera, dowiem się czegoś dokładniej? jeżeli nie to co robić. Drugie pytanie odnośnie nawiewu, to pewnie silniczki tylko nie wiem jak do nich dojść. Sparawa wygląda następująco, mieszają się opcje nawiewu np: gdy daje na nogi to wieje na szybe itd. Prosze o wyrozumiałość za długość postu.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt, mam nadzieje że ktoś zrozumie coś z tego co napisałem. Cześć
Elo Elo Nieświadomi się śmieją !
bugija
Nowicjusz

Miejscowość: Iwonicz

•