Mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby,sprawdzone wszystkie bezpieczniki w samochodzie i pod maska,włączam przycisk i kontrolka na desce zapala się prawidłowo,(paski na szybie nie przerwane)co może być nie tak? proszę o pomoc z góry dziękuje.
Witam. właśnie uporałem się z tym samym problemem. Od strony lewej nogi kierowcy pod listwą maskującą progową jest duże złącze, u mnie było wypalone tam gdzie jest zasilanie ogrzewania. (gruby biały przewód). Wystarczy zmostkować (ominąć złączkę i pikobelo!!!. Pozdrawiam.
Dziękuje Koleszko za podpowiedz,dzisiaj to już tego nie sprawdzę bo jest ciemno ale jutro od razu biorę się do roboty.Dzięki i życzę miłego weekendu.Pozdrawiam
Bernd Rosemeyer - legenda sportów motorowych Przed 75 laty zginął Bernd Rosemeyer, jeden z najlepszych kierowców wyścigowych w całej historii sportów motorowych. 28 stycznia 1938 roku, niespełna 28-letni kierowca poniósł śmierć w wypadku, do którego ...
[E] Audi A6 C6 3,0TFSI / Mercedes CLS 350CGI c219 / Volvo S80 II 3,0T6 Podstawowe kryteria zestawienia: - segment E - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2008 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C6 3,0 TFSI - 290KM - Mercedes ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.