Witam otóż mam taki problem
Auto idzie otworzyć, zamknąć, lampy świecą tyle, że odpalić nie chce, rozrusznik nie chodzi.
Pozdrawiam i dziękuje za jakąkolwiek pomoc!
Na początek (jeżeli nic nie pyka nic nie reaguje sprawdź czy nic się nie rozłączyło przy rozruszniku) , (jeżeli pyka popukaj młotkiem a najlepiej wymień szczotki w rozruszniku)
Czy luksusowe SUV-y mogą być ekologiczne? Jeszcze dekadę temu aspekt ekologii w segmencie samochodów klasy premium nie był brany przez producentów pod uwagę tak mocno, jak w chwili obecnej. Co więcej, samochody luksusowe produkowane dzisiaj mogą poszczycić ...
Volvo wprowadza zmiany w modelach S80, V70 i XC70 Nowe elementy karoserii i wnętrza, zmiany mechaniczne, redukcja zużycia paliwa to tylko niektóre ze zmian, jakie nastąpiły w modelach S80, V70 i XC70. Dodatkowo znajdzie się w nich system sterowania pojazdem Sensus ...
dustin napisał(a):to auto jest na karte tzn: [link do AutoGaleria wygasł] słychać takie "bzziiiiiiii" a więc co jest grane?
po 1 sprawdź bezpieczniki pod maską czy wszystkie są ok. - po drugie weź 2 zapasową kartę - kiedyś miałem takiego megana II w dieslu jako samochód służbowy miałem podobny przypadek - wyładowała się bateryjka która podobno jest tylko od pilota z centralnego ale no samochodu nie dało się odpalić z przycisku ale słychać było, że coś tak buczy po wciśnięciu start - jednak w moim przypadku przepaliły się nie pamiętam za co one były odpowiedzialne bezpieczniki - po wymianie działało
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.