Witam piszę do was z prośbą o poradę.
Potrzebuję zakupić mały samochód dostawczy dla ekipy od układania wykładzin PCV.
W większości czasu do zwykłego transportu w trasę czy po mieście dla czterech osób plus sprzęt który swobodnie zmieści się do przedziału bagażowego.
Specyfika mojej branży wymaga czasem przewiezienia beli wykładziny o długości 2m.
I tu się zaczynają schody. Nie potrzebuję samochodu tak dużego jak np Fiat Scudo bo nie wykorzystam powierzchni jaka jest ponadto jest on trzy osobowy.
Szukam małego dostawczego którego w skrajnych przypadkach tak zmodyfikuję siedzenia abym mógł położyć belkę 2m a dokładnie wsunąć ja do samochodu na płask bo jest ciężka.
Z tego co się zorientowałem tylko Kango ma tak składane siedzenia tylną kanapę i przednie siedzenie ( wkleiłem link poniżej ) abym uzyskał płaską powierzchnię na 2m belkę.
Prośba do was o info czy istnieje jeszcze inny mały dostawczak który ma wyjmowane lub składane na płasko tylne i przednie siedzenie pasażera ? do uzyskania 2m powierzchni.
Nie wchodzą w grę siedzenia które nie składają się do poziomu.
Jeśli pozostaje mi Kango to czy wszystkie modele mają tak składane siedzenia ? czy ten model ma jakieś specjalne oznaczenie ?
Szukam samochodu z okolic Warszawy tak w budżecie 12-14 tyś do 150 tyś przejechane.
Wszelkie wskazówki co do modelu mile widziane. Uczciwie sie przyznam że nie znam się na tej branży.
https://www.google.pl/search?q=Renault+ ... B480%3B319