Repliki samochodów

16 Gru 2007, 20:38

Jest w Polsce kilka firm które tworzą repliki np. Ferrari F50. Ale czy są zakłady robiące repliki na zamówienie? Tzn. chodzi mi o to, że klient wybiera sobie auto jakie ma zostać stworzone. Rozumiem, zajmnie to pewnie więcej niż pół roku ;) W szczególności chodziło by mi o rajdową Lancię Stratos. I jaka była by cena? Oczywiście nie posiadam dużo kasy, ponieważ jeszcze nie pracuję. Chciałbym to wiedzieć tak dla orientacji :)
XwojtasX
Początkujący

10 Paź 2016, 08:33

Ja jedynie mogę Ci polecić, firmę która wypożycza pojazdy zabytkowe np. Warszawa M20, wiem że zajmują się też renowacją zabytkowych pojazdów :)
mantra
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 10 2013
Auto: Renault
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Prestiżowa nagroda "Red Dot" dla samochodu Skoda Rapid
    SKODA Rapid otrzymała prestiżową nagrodę "Red Dot" przyznaną za wzornictwo. 37 ekspertów z jury konkursu "Red Dot Design Award" przyznało jedną z bardziej pożądanych nagród modelowi Rapid. Auto wyróżniono ...