Repliki samochodów

16 Gru 2007, 20:38

Jest w Polsce kilka firm które tworzą repliki np. Ferrari F50. Ale czy są zakłady robiące repliki na zamówienie? Tzn. chodzi mi o to, że klient wybiera sobie auto jakie ma zostać stworzone. Rozumiem, zajmnie to pewnie więcej niż pół roku ;) W szczególności chodziło by mi o rajdową Lancię Stratos. I jaka była by cena? Oczywiście nie posiadam dużo kasy, ponieważ jeszcze nie pracuję. Chciałbym to wiedzieć tak dla orientacji :)
XwojtasX
Początkujący

10 Paź 2016, 08:33

Ja jedynie mogę Ci polecić, firmę która wypożycza pojazdy zabytkowe np. Warszawa M20, wiem że zajmują się też renowacją zabytkowych pojazdów :)
mantra
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 10 2013
Auto: Renault
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Paliwa i ich rodzaje - jakie parametry mają znaczenie?
    Według danych European Automobile Manufacturers Association z 2015 roku po drogach krajów Unii Europejskiej jeździ 54,1% samochodów osobowych napędzanych benzyną, 41% dieslem i tylko 5% napędzanych paliwami ...