Witam serdecznie. Od niedawna mam Retonę. Ostatnio sporo było zmieniane w zawieszeniu i potrzebuję ustawić geometrię kół. Niestety panowie w warsztatach, w swoich "mądrych" książkach nie posiadają informacji na temat ustawień dla takiego auta. Wiem, że pod spodem Retona to Sportage ale czy ustawienia są takie same ? Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie wartości dla geometrii kół należy przyjąć ?
Sportage ma ustawianą do 2010 0 (PLUS/MINUS a po 2010 0 (plus/minus 12) mówię o zbieżności całkowitej więc połówką ja ustawił z lekką rozbieżnością na minus 0,4 stopnia i będzie super - znając te wozy tam jest dość spora tolerancja.
MINI John Coper Works Paceman nowe standardy radości z jazdy Dzięki zapierającym dech w piersiach osiągom oraz niepowtarzalnemu stylowi MINI John Cooper Works Paceman wyznacza nowe standardy radości z jazdy. Siódmy samochód o wybitnie sportowym charakterze sygnowany przez ...
System wypożyczania samochodów na minuty w Warszawie Bezobsługowy system wypożyczania samochodów na minuty, który już od 3 lipca dostępny jest w Warszawie. Może z niego skorzystać każda osoba, która posiada prawo jazdy przynajmniej rok oraz kartę bankomatową. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.