Witam. Mam pytanie ile srednio wynoszą wszystkie roczne opłaty za samochód wiem ze zalezy od pojemnosci silnika dlatego dla przykladu daje CC 900 Golf II 1.6 / 1.8
unVave napisał(a):Mam pytanie ile srednio wynoszą wszystkie roczne opłaty za samochód
Witam,
Wnioskuje że chodzi ci o OC i to nie zależy tylko od pojemności ale także od zniżek jakie posiadasz, przykładowo za CC900 przy maksymalnych zniżkach za OC zapłacisz około 200zł za rok...
tak tak macie racje z tym wiekiem wiem o tym no ale podsumujac wszystkie te opłaty to ile wyjdzie (jestem swiezo upieczonym kierowca wiec mnie sie beda niestety tyczyc te oplaty wiekowe :/ ) p0zdr.
wpisz w google firmę ubezpieczeniową,przeważnie taka firma ma na swojej stronie takowy kalkulator który to obilcza,a i tak wszelkie weryfikacje tego będą u agęta ubezpieczeniowego na miejscu.
pozdro
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Ile można zapakować do samochodu? Każdy samochód opisany jest dziesiątkami parametrów. Dotyczą pojemności silnika, ilości miejsc siedzących czy masy własnej. Wśród parametrów jest jeszcze jeden, często przez użytkowników ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.